POSLOVNI CENTER MIRJE

Nadstandard kot nov imperativ!

Center mirje združuje vzdušje meščanskega poslovnega življenja in udobje sodobnosti. Hkrati v več elementih zagotavlja razkošje in luksuz. Odlikuje ga elegantna arhitekturna podoba, nudi nešteto možnosti notranje ureditve, kjer si vsakdo oblikuje poslovni prostor v skladu s svojo vizijo.

Center Mirje prepleta več programov. V pritličju je predviden trgovinski, storitveni in gostinski program, v zgornjih etažah so poslovni prostori različnih velikosti, ki omogočajo povsem individualno zasnovo interierja. Primerni so za različne poslovne dejavnosti, ki nudijo neslutene sinergistične potenciale. Prav vsi prostori se ponašajo z udobjem in ugodjem, ter hkrati izžarevajo prestižnost. V drugem nadstropju sta že stomatološka dejavnost in lepotna kirurgija.
Dostopnost iz podzemnih garaž omogočata nadstandardno dvigalo in široko, udobno stopnišče.

Poslovni Center Mirje nagovarja najzahtevnejše poslovneže, za katere v Sloveniji že več let primanjkuje ponudbe. Poslovna enota v najvišjem tretjem nadstropju odraža ultimativni način poslovanja. Spektakularni razgledi na Grad, Trnovsko cerkev, Krim in razkošna terasa, govorijo sami zase.

Torej ne odlašajte z nakupom svojega poslovnega prostora in se pridružite ekskluzivni družbi.

Za ogled kataloga, kliknite na spodnjo fotografijo.

 

 

 

 

 

 

Več informacij na t.: 01 560 30 50, m.: 041 669 086 in e.: info@mreza.com