Osrednjeslovenska, Komenda, Mlaka

Osrednjeslovenska, Komenda, Mlaka

Hiša samostojna

 • Transakcija

  prodaja

 • Velikost

  222 m²

 • Cena

  288.000 €

Osnovni podatki

 • Transakcija prodaja
 • vrsta objekta, tip hiša, samostojna
 • NadstropjeK+P
 • Velikost, tip 222,00 m²
 • Parcela935,00 m²
 • Leto izgradnje1978
 • lokacija Osrednjeslovenska, Komenda, Mlaka

Opis

 

Komenda-Mlaka; samostojna montažna hiša, 222 m2, parcela 935 m2, vpisano v ZK, prodamo.

Pritličje  ima betonske temelje, 1.nadstroje pa je montažno.

Hiša je potrebna popolne prenove oziroma primerna za rušitev.

Parcela je obsijana s soncem.

Na 935m2 velikem zemljišču, se nahaja montažna hiša iz leta 1978. Gre za mirno in sončno lokacijo, na rahlo vzpenjajočem se območju, ki ponuja lep razgled na Komendo z okolico.

V neposredni bližini se nahaja gozdno območje in neokrnjena narava, lučaj odmaknjena od vsakodnevnega vrveža in za komfortno življenje potrebne infrastrukture.

Le 1,3km od objekta se nahaja center naselja Komenda, kjer sta dve trgovini, pekarna, zdravstveni dom, občinski prostori, vrtec, osnovna šola, knjižnica, nekoliko naprej se nahaja še ostala infrastruktura oz. bencinski servisi, restavracije, frizerski saloni itd.

Do avtocestnega priključka Vodice je 10min oz. 7km. 

Odlična lokacija prepriča z urejenostjo lahko dostopnega naselja, ovitega z naravo, kjer se ponuja več poti primernih za sprehode, tek in kolesarjenje, sama Komenda z okolico pa je primerna tudi za ljubitelje športnega plezanja, tenisa in jahanja konj.

Montažna hiša iz leta 1978 trenutno obsega v pritličnih prostorih garažo, kurilnico, sušilnico, in stranišče, 1. nadstropje pa vhod s predprostorom, kopalnico, 2 sobi, ter kuhinjo in dnevni prostor z izhodom na dolg balkon, od koder se razprostira čudovit razgled na velik vrt oz. zelenje zemljišča, kakor tudi na Komendo z okolico.

Zemljišče je ograjeno z vseh strani, tlakovan dovoz do objekta je urejen, ob hiši pa je veliko zelenih površin na katerih se nahaja sadovnjak, trta, večja vrtna lopa in prostor za vrtnarjenje. 

Hiša ima vse priključke in hišno številko, kakor tudi ločen vhod v pritlične prostore in ločen vhod v 1.nadstropje.

Zaradi montažne gradnje 1. nadstropja in ostrešja je prenova objekta možna veliko hitreje in ugodneje kot je to v primerih zidanih objektov.

Vrsta dopustne gradnje: rekonstrukcija ali rušenje in nadomestna gradnja enostanovanjske hiše.

Vrsta dopustnih objektov:

Enostanovanjski objekt (samostojne hiše, vile, kmečke hiše in druge podeželske hiše, počitniške hišice in podobne enostanovanjske stavbe, vrstne hiše ali dvojčki, v katerih se nahaja eno stanovanje, kjer ima vsako stanovanje svojo streho in lasten vhod iz pritličja).

Večstanovanjske stavbe (dvostanovanjske stavbe - samostojne hiše, vrstne hiše, v katerih se nahajata dve stanovanji. Tri- in večstanovanjske stavbe in druge stanovanjske stavbe s tremi ali več stanovanji, kot so stanovanjski bloki, stolpnice in podobno. 

Zaradi izjemne lokacije je območje primerno za bivanje družin z otroci z bližino šole in vrtca, za ljubitelje športa, narave in živali z neposredno bližina sprehajalnih poti in športne infrastrukture v Občini Komenda ter vse ostale, ki si cenijo kvaliteto bivanja in si želijo urbanega miru na najvišjem nivoju.

Vljudno vabljeni na ogled!

Ponudbeni pogoj prodajalca: kupec je dolžan plačati 2%  od pogodbeno dogovorjene cene.

Kontakt: Kristina Klobčar 031 684 330, email: kristina@mreza.com

Kristina Klobčar
Pokliči nazaj
ali
: