Ljubljana, Bežigrad

Ljubljana, Bežigrad

Stanovanje štirisobno

 • Transakcija

  prodaja

 • Velikost

  104 m²

 • Cena

  450.000 €

Osnovni podatki

 • Transakcija prodaja
 • vrsta objekta, tip stanovanje, štirisobno
 • Nadstropje2.
 • Velikost, tip 103,60 m²
 • Leto izgradnje2012
 • lokacija Ljubljana, Bežigrad

Opis

LJUBLJANA, BEŽIGRAD, Bežigrajski dvor, le 1,5 km od Centra mesta,  4-sobno stanovanje 103,6 m2, 2.nad/4,, dvigalo,  l.1996, shramba v kleti 10 m2, 2 x loža 8,6 m2, 1 parkirno mesto v kletni garaži, prodamo. Cena: 450.000,-eur

Energetski razred C 22-43 kWh/m2a

Izjemna priložnost za nakup stanovanja, ki se nahaja na izjemno iskani lokaciji Bežigrajski dvor - le 1,5km od središča Ljubljane, v lično urejenem manjšem naselju arhitekturno dovršenih 29-stanovanjskih objektov s poslovnimi prostori v pritličju V njem so zasnovana sodobna  stanovanja, ki omogočajo visoko kakovost urbanega bivanja. Stanovanje odlikuje premišljena arhitekturna zasnova in racionalna raba tlorisne površine, velike okenske odprtine pa zagotavljajo obilo naravne svetlobe in s tem prijetne pogoje bivanje.  Do stanovanja, ki se nahaja v 2. nadstropju  je možen dostop tudi z dvigalom. 

Podroben opis
Stanovanje obsega 103,6 m2 od tega stanovanjska površina meri 85 m2 , kletna shramba 10 m2 in dve loži skupaj  8,6 m2 .

Ob vhodu v stanovanje je veliko garderobnega prostora. Desno od vhoda  je vhod v dnevni wc. Po hodniku desno naprej je vhod v velik odprt dnevno bivalni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, ki se nadaljuje v večjo ložo. Po hodniku levo pa se nahajajo vhod v prostorno kopalnico ter vhodi v 3 prostorne spalnice (10m2, 12m2, 14 m2) od katerega ima ena spalnica tudi izhod v lastno ložo. Dodatno k stanovanju priprada tudi kletna shramba (10m2) in eno izjemno široko parkirno mesto v kletni garaži kjer je moč parkirati dve manjši vozili).

Dodatna informacija
Stanovanje se oddaja  - kupec stanovanja kot investicija lahko prevzame tudi obstoječe najemnike - mesečna najemnina 1.000 eur + stroški

Lokacija
Stavba je umeščena  med nižje večstanovanjske objekte. V neposredni bližini so zelenice, javni mestni transport, hiter dostop do avtocestnega obroča in vse potrebna infrastruktura (banka, restavracije, trgovine, šola, vrtec, lpp,..).

Lastnikom stanovanje omogoča udobno sodobno urbano življenje z veliko mero zasebnosti na izjemno zanimivi lokaciji le 1,5 km od Centra mesta ter s hitrim in enostavnim dostopom do centra mesta in še hitrejšim do priključka na avtocesto.

Za več informacij smo vam radi na voljo na 040 81 70 66 in danica@mreza.si.

Vljudno vabljeni na srečanje!

 

Danica Stošić
Pokliči nazaj
ali
: