Ljubljana, Vič Rudnik, Vič

Ljubljana, Vič Rudnik, Vič

Zemljišče zazidljivo

 • Transakcija

  prodaja

 • Velikost

  1.114 m²

 • Cena

  259.000 €

Osnovni podatki

 • Transakcija prodaja
 • vrsta objekta, tip zemljišče, zazidljivo
 • Velikost, tip 1.114,00 m²
 • lokacija Ljubljana, Vič Rudnik, Vič

Opis

Ljubljana Vič, na odlični lokaciji v Podsmreki, ravna , zazidljiva parcela 1114 m2, OPPN narejen, za dve hiši, ali dvostanovanjsko prodamo. Cena 259.000,00 eur. 

Ljubiteljem miru, lastnega vrta in udobja je na voljo ravna, sončna parcela, pravilne pravokotne oblike, z urejenim dostopom ter priključki za vodo, elektriko ter plin ob parceli.

Lokacijska informacija dovoljuje 40% zazidljivost, za gradnjo ene,  ali dveh samostojnih , eno ali dvodružinskih hiš (enostanovanjske, ali dvostanovanjske SSse- splošne eno in dvostanovanjske stavbe).

Del zavzema utrjena makadamska pot, ki služi tudi kot služnost dostopa lastniku do sosednjih kmetijskih zemljišč (travniki), ceste se bodo še urejale v okviru sprejetega OPPN-ja Vrtno mesto Kozarje, ki predvideva na bližnjih parcelah gradnjo oskrbovanih, varovanih stanovanj za upokojence.

Dodatni opis:

Na parceli trenutno še stoji lesena bivalna hiša, ob njej so sadna drevesa ter grmovnice.

Lesena stavba je imela priključek na vodovod, novi lastnik bo v sklopu  dokumentacije moral še vložiti zahtevek za priklop na vodovod pri VO-KA. Kanalizacija je za izdelavo na voljo ob Nasperski poti cca.25 m od parcele.

Lesena stavba ni več vseljena, lahko pa se jo usposobi za bivanje, ali hrambo orodja. 

Obsega cca. 50 m2, od tega neto bivalne površine 45 m2 .
Na parceli je lastna vrtina za vodo za zalivanje dreves, trave. Podtalnico doseže na globini 9 m, vrtina sega do globine 15m, kletna shramba ob vrtini ima cca. 5,0 m2 prostora s policami za hrambo živil.

Parkiranje in dostop

OPPN predvideva ureditev dostopnih cest s Ceste na Ključ, Nasperske poti ter nove LK ceste, sedaj je pred predvidenim stavbiščem hiš, ob utrjeni makadamski dovozni poti do lesene hiše.
Priporočen je še odkup manjšega dela sosednje parcele, njen lastnik je zainteresiran za prodajo.

Priključki
Internet – Telemach, lasten priključek v cevi je že na parceli.

Lokacija in infrastruktura
Ima dostop do regionalne ceste Ljubljana Vrhnika ter priključka avtoceste cca. 1 km. Priključki za vodo, elektriko so na parceli , za mestni plin pa ob parceli pri najbližji hiši , oddaljen cca.15 m.

Pravno stanje
Parcela je vpisana v Zemljiško knjigo in se prodaja brez bremen.

Za več informacij pokličite na 041 963 063 ali pošljite mail na stane@mreza.com

Vljudno vabljeni na ogled!

kontakt
Stane Papež
Pokliči nazaj
ali
: