Gorenjska, Radovljica, Slatna

Gorenjska, Radovljica, Slatna

Zemljišče kmetijsko

 • Transakcija

  prodaja

 • Velikost

  1.100 m²

 • Cena

  80.000 €

Osnovni podatki

 • Transakcija prodaja
 • vrsta objekta, tip zemljišče, kmetijsko
 • Velikost, tip 1.100,00 m²
 • Parcela1.100,00 m²
 • lokacija Gorenjska, Radovljica, Slatna

Opis

Osončena, kmetijska parcela v Občini Radovljica, Slatna,  1.100 m2, prodamo. Cena: 80.000,00 EUR
V objemu zelenja, neokrnjene narave, le slabih 10 minut vožnje oddaljena od gorenjske avtoceste, na lokaciji, ki nudi čudovite razglede, prodamo sončno parcelo z naklonom, s čebelnjakom, z urejenim dostopom z javne ceste. 

Površina
Površina parcele je 1.513 m2, vendar se kupcu prodaja le del v približni odmeri 1.100 m2, večji del parcele je v naklonu. Parcelacija bo opravljena po dogovoru s potencialnim kupcem. Namenska raba zemljišča: najboljša kmetijska zemljišča. 

Na zemljišču stoji starejši čebelnjak v dveh etažah, grajen leta 1977. Vpisan je v kataster stavb s kvadraturo 128 m2. Tloris pod stavbo je 60 m2

Priključki
Na parceli so elektrika, voda in greznica. 

Lokacija in infrastruktura

Mirna, zelena lokacija, pa vendar le slabih 10 minut vožnje oddaljena od gorenjske avtoceste, nudi čare neokrnjene narave, s pogledom na travnik, gozd in čudovite okoliške hribe. Parcela se nahaja v bližini urbanega okolja. 

Nedaleč stran je znameniti Grad Kamen. Grad je bil pomembna postojanka, kajti varoval je staro tovorniško pot iz Bohinjskega kota in Zgornje Savske doline čez Prevalo proti Tržiču in hospicu v Podljubelju do Koroške. Grad se v virih omenja od srede 13. stoletja dalje, čeprav naj bi bil pozidan že nekje stoletje prej. 

Na Grad Kamen vodijo pešpoti, slednje si lahko prilagodimo času in zmožnost hoje. V kolikor pa vas zanimajo podrobnosti gradu in njegova zgodovina, se lahko odpravite po daljši Lambergarjevi tematski poti, ki pa vam bo vzela tudi dve do tri ure časa. Če poti sledite naprej, vas le ta pripelje do Robleka, še enega znanega kraja, o katerem je pisal vsem nam verjetno zelo dobro znan glasbenik Slavko Avsenik.

Pravno stanje
Vpisano v ZK, brez bremen.

Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame del stroška prodaje nepremičnine (2%).

Zazidljiva parcela na idilični lokaciji, z magičnim razgledom je odlična rešitev za investitorje, ki spoštujejo naravo in cenijo njene lepote. 

Za več informacij pokličite na 041 531 692 ali pošljite mail na ana@mreza.com

Vljudno vabljeni na ogled! 

Ana Teršek
Pokliči nazaj
ali
: