Nova moderna stanovanja pri Rožni dolini!

Priložnost za nakup novega stanovanja na elitni lokaciji!

Začeli smo z uradno prodajo 12 stanovanj, ki bodo zgrajena v dveh ločenih objektih na elitni lokaciji pri Rožni dolini. Lokacija vila bloka je več kot idealna, saj se nahaja tako v bližini avtocestnega priključka, kot tudi v bližini centra Ljubljane. Stanovanja bodo zgrajena po tipu mestnih vil, z nizko etažnostjo in gradnjo v zelenju. Objekt bo etažnosti K+P+2. Stanovanja bodo razporejena v pritličje, nadstropje in terasno etažo. Tlorisi so izjemno funkcionalni, vgrajeni bodo materiali visoke kakovosti.

Kot že omenjeno je predvidenih 12 stanovanj različnih velikosti. Manjša enota meri cca. 45 m2 neto stanovanjske površine, medtem ko se večje enote raztezajo med 90 in 140 kvadratnih metrov.  Vsakemu stanovanju pripada tudi atrij, terasa ali loža ter shramba. Shramb je 12, po ena na stanovanje, velikosti shramb so med 8 in 30 m2. Shrambe so mehansko prezračevane. Večjim stanovanjem pripadata po dva parkirna mesta, manjšemu pa eno parkirno mesto.

Vgrajena je zvočna in toplotna izolacija. Okvirji oken so leseni z zunanjimi ALU maskami.  Ogrevanje stanovanj je talno. Vir toplote za ogrevanje sta skupni toplotni črpalki. Toplotni črpalki omogočata tudi hlajenje bivalnih prostorov. Za prezračevanje stanovanj so v vsakem stanovanju vgrajene individualne prezračevalne naprave s funkcijo rekuperacije.

Za več informacij pokličite, Ksenija Perič 070 756 653, ksenija@mreza.com.