ZELENA SOSESKA

Predstavljamo prihajajočo novogradnjo na odlični lokaciji v Zeleni jami.

Sosesko sestavljajo trije objekti. Objekta A1 in A2 sta zasnovana kot objekta večje, objekt V1 (vila blok) pa kot objekt manjše koncentracije stanovanj. Skupno je v soseski 123 stanovanj in atelje. V pritličju objektov je predviden javni program in na vogalu objekta A1 poslovni stolpič.

Pod sosesko se nahaja garaža v treh etažah. V prvi etaži je predvideno parkiranje za obiskovalce, v drugi in tretji pa za stanovalce kompleksa. Za objektom je oblikovan vrt, kjer je urejeno ograjeno igrišče z otroškimi igrali in park, sprehajalne poti, ploščadi ter ostala urbana oprema.

V objektih je več tipov stanovanj. Stanovanja so z zunanjostjo praviloma povezana preko lož, balkonov in teras. Vsaj 10% stanovanj je možno enostavno preurediti za funkcionalno ovirane osebe - npr. za invalide na vozičku.

Trije objekti, različnih višin so enotno oblikovani in med seboj povezani v zaključeno celoto - kompleks, ki zamejuje notranje zeleno dvorišče. Zaradi umeščenosti ob prometno cesto, so stanovanja orientirana na ceste zaščitena proti hrupu z dodatno zasteklitvijo na loži. Notranjost kompleksa je mirnejše okolje, brez prometa s kvalitetno parkovno zunanjo ureditvijo, namenjeno stanovalcem.

Zunanja ureditev je zasnovana skladno z urbanističnim konceptom celotne soseske. Skupno dvorišče je zasnovano kot zelena dvignjena površina in je urejena v vzorcu zasajenih, utrjenih in igralnih površin ter ostalih programov, ki stanovalcem ponuja visoko kvaliteto bivanja. 

V neposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura za udobno bivanje. V bližini se nahaja nakupovalno središče BTC, LPP, šola, vrtec, pošta, hiter in enostaven dostop do AC, Šmartinski park,...

Za več info:

Mreža nepremičnin

041 669 086

ali

info@mreza.com