"R23" - Novogradnja v prodaji

23 manjših stanovanj za vse generacije

V ljubljanskih Črnučah pod Rašico, v navdihujoče umirjenem in zelenem okolju, ki nudi pestro paleto priložnosti  za vsakodnevno rekreacijo, nakupovanje, zabavo ter kulinarična razvajanja in enostaven ter hiter dostop do avtocestnega priključka in središča Ljubljane se pričenja gradnja  novega 23-stanovanjskega bloka – Rezidenca »R23«, ki zagotavlja udobje za vse generacija.  P r o d a j a  ž e  poteka.

»R23« je dobrodošla novogradnja  z a   v s e   i s k a l c e   m a n j š i h   n o v i h  s t a n o v a n j   v  L j u b l j a  n i, saj je v nižjem 6 nadstropnem objektu »R23« na voljo ena garsonjera, trinajst manjših 2-sobnih in devet 3-sobnih stanovanj od katerih so 3 atrijska in 3 edinstvena terasna stanovanja na samem vrhu.

Visoka kakovost gradnje in funkcionalna izraba prostora lastnikom stanovanj v »R23« zagotavljata odlično kakovost bivanja. Sodobna svetla stanovanja so primerna tako za posameznike,  pare, kot manjše družine.

Stanovanja so opremljena s pametno instalacijo, ki omogoča samodejno upravljanje razsvetljave, senčil, ogrevanja, hlajenja ter uporabnikom zagotavlja povečanje udobja in varnosti, nižjo porabo energije ter upravljanje ogravanja, hlajenja, prezračevanja na daljavo preko pametnih telefonov, tablic in osebnega računalnika.

K ugodnim bivalnim pogojem poleg visokih stropov, velikih panoramskih in drugih oken, ki zagotavljajo obilo naravne svetlobe ves dan, znatno prispevata tudi  ustrezna toplotna in zvočna izolativnost - troslojna okna s primernimi zunanjimi senčili na električni pogon.

Objekt odlikuje energetsko učinkovita zasnova in  talno centralno ogrevanje na plin. Za ohlajevanje stanovanj je vgrajena predinštalacija za razvod hladilnega sistema z odvodom kondezata in električno napajanje zunanje in notranje enote. Prezračevanje stanovanja je urejeno kot kombinacija naravnega in mehanskega prezračevanja. V bivalnih prostorih so lokalni rekuperatorji.

Vsakemu stanovanju pripada eno parkirno mesto za osebno vozilo pred objektom ali v kletni garaži. Pred objektom so tudi parkirišča za osebna vozila in kolesa obiskovalcev.

Na kletnih in zunanjih parkiriščih je možen priklop za počasno polnjenje električnih vozil preko varovalke, ki je vezana na razdelilnik stanovanja.

V neposredni bližini objekta je prebivalcem in obiskovalcem na voljo tudi storitev sodobne mobilnosti: „electric car sharing“. 

Okolica objekta je ozelenjena in zasajena z drevesi in grmičevjem. Severno od zunanjih parkirišč je na voljo tudi urejeno otroško igrišče.

Objekt je lociran v Spodnjih Črnučah,  na  enkratnem  izhodišču do vse potrebne infrastrukture za udobno sodobno družinsko življenje. V bližini je vrtec, mednarodna šola, osnovna šola, trgovine, pošta, avtobusne postaje, zdravstveni dom, lekarna, resnično veliko športno-rekreacijskih površin, otroško igrišče, kavarne, pivaovarna, restavracija, sprehajalno-rekreativne gozdne poti, ki jih nudi bližnja Rašica, sprehodi ob Savi, plavanje na bližnjem letnem kopališču,....  Odlične pa so tudi možnosti za hiter in enostaven dostop tako do trzinske obvoznice in avtocestnega priključka kot v središče Ljubljane.

Za dodatne informacije smo interesentom za nakup radi na voljo na danica@mreza.com, za hitro predstavo pa so vam s klikom na »več« v spodnji povezavi na voljo osnovne informacije dveh tipičnih stanovanj za vse generacije novogradnje »R23«.  

https://www.mreza.com/Nepremicnine/stanovanje.v1/Slovenija.d194/oglas3273011.html

https://www.mreza.com/Nepremicnine/stanovanje.v1/Slovenija.d194/oglas3274306.html

DS16092022