VILE PODUTIK - Novogradnja v prihodu

8 luksuznih stanovanj v Podutiku

Na eni bolj zaželenih lokacij v Ljubljani, v središču Podutika, je predvidena novogradnja dveh stanovanjskih objektov, v katerih bo na voljo 8 stanovanjskih enot. Nova objekta bosta etažnosti K+P+1+T z intimnimi atriji v pritličju in velikimi prostornimi terasami na strehi. Atrij in terase so orientirane na jugozahdno stran, s čudovitimi pogledi v naravo.

Nova objekta se lahko pohvalita s sodobno arhitekturno zasnovo ter funkcionalnimi in premišljenimi tlorisi. Oblikovno objekt sledi smernicam sodobne gradnje ob enem pa povzema tipične značilnosti obstoječe karejske gradnje v kateri je predviden.

Vsaka polovica dvojčka ima predvideni dve stanovanjski enoti, ki sta dostopni preko skupnega glavnega vhoda na nivoju pritličja ter kletne etaže z garažami.

V vsako stanovanje se dostopa preko stopnišča ali z dvigalom, ki stanovalca popelje iz kletne etaže naravnost v stanovanje.

Kompaktni tlorisi omogočajo individualizirano bivanje večjih ali manjših družin. Konstrukcijska zasnova objekta omogoča fleksibilnost tlorisov, ki so zasnovani z minimalno količino nosilnih sten. Posledično je možno spalni del popolnima prilagoditi željam kupcev, tako za družino z otroci, kot par. S tem dosežemo vrhunsko udobje in kvaliteto bivanja, ki sta najpomembnejši pri odločitvi za nakup stanovanja.