Ljubljana, Moste Polje, Bizovik

Ljubljana, Moste Polje, Bizovik

Hiša samostojna

 • Transakcija

  prodaja

 • Velikost

  185 m²

 • Cena

  Rezervirano

Osnovni podatki

 • Transakcija prodaja
 • vrsta objekta, tip hiša, samostojna
 • Velikost, tip 185,00 m²
 • Parcela467,00 m²
 • Leto izgradnje2023
 • lokacija Ljubljana, Moste Polje, Bizovik

Opis

Lj.-Bizovik, novo naselje Velika Hrušica. V objemu PST in Golovca, samostojna hiša (P+1+M)  185 m2 neto uporabne površine, parcela 436 m2, izdelana do III. podaljšane gradbene faze, prodamo. 

V Ljubljani, znotraj mestnega obroča, na stičišču Golovca in PST, je ljubiteljem zelenja in bivanja v mirnem urejenem naselju stanovanjskih hiš, na voljo odlična možnost za nakup nove samostojne hiše z vrtom na ravni sončni parceli, v na novo zasnovanem naselju Velika Hrušica. 

Predvidena pridobitev subvencije iz naslova EKO sklada v višini 75 EUR/m2, izvedena predpriprava za vgraditev električne polnilnice za avte, sončnih panelov na strehi in pametnih inštalacij.

Podrobnejši opis
V treh etažah bo na voljo 185 m2 neto uporabne površine z možnostjo optimalne razporeditve prostorov za sodobne potrebe bivanja. Urejanje notranjosti je prepuščena vsakemu kupca, priporočena zasnova pa je sledeča:

V pritličju se nahaja enovit odprt dnevno bivalni prostor (kuhinja, jedilnica, dnevni prostor) z izhodom na vrt, s hodnikom, dnevnim wc-jem, vetrolovom in utility.

Iz dnevnega prostora je izhod na vrt, ki odlično dopolnjuje bivalni del s prostorom za druženje na prostem. Na vrtu je postavljena večja lopa.

Nadstropja povezuje stopnišče.

V 1. nadstropju je predviden master bedroom s kopalnico in walk-in garderobo, 2 ali 3 otroške sobe in dodatna kopalnica.

V mansardi se nahaja odprt prostor za pomožne prostore/delavnico/fitnes.

Okolica hiše in parkiranje
Na ograjeni parceli, ki meri 436 m2, je hiša umeščena tako, da je na voljo možnost ureditve prijetnega kotička za druženje v poletnih mesecih, nadstrešek za dva avtomobila.

Za varnost v naselju bo poskrbljeno - naselje bo zaprtega tipa, kar pomeni, da bo vstop omejen z rampo.

Faza izvedbe
Objekt se prodaja v III. podaljšani gradbeni fazi. Dela so v zaključni fazi.

Do izvedbe na ključ je predviden strošek cca 700-1.000 €/m2, za vas to lahko izvede izvajalec naselja ob sodelovanju z obstoječim projektantom.

Ogrevanje in hlajenje
Hiša leži na območju mestnega plina, če se pridobi soglasje, pa se lahko vgradi tudi toplotno črpalko. Predvidena je rekuperacija in klimatske naprave.

Lokacija in infrastruktura
V okolici hiše se nahaja vsa potrebna infrastruktura (vrtec, šola, trgovina, športno rekreativne površine, ..) predvsem pa obilo zelenja. Lokacija z okolico nudi tudi obilo možnosti za sprehode, kolesarjenje in rekreacijo, saj je parcela neposredno ob PST in Golovcu.

Za boljšo predstavo so priloženi renderji in tlorisi.

Hiša je izjemno primerna za mirno družinsko življenje v vsakodnevnem neposrednem stiku z zelenjem narave in le dobrih 5 minut od središča Ljubljane in 2 minuti od obvoznice.

Vljudno vabljeni na sestanek in ogled!

Pogoj nakupa je, da kupec prevzame del stroškov prodaje v višini 2% od pogodbeno dogovorjene cene nepremičnine.

kontakt
Zoran Veleski - PARTNER
Pokliči nazaj
ali
: