Vila Rožna dolina

Ljubljana, Vič Rudnik

Opis

Ljubljana, Rožna dolina

Za vse, ki za svoj dom iščete moderno arhitekturno, sodobne tlorise in odprte svetle prostore, sodoben in praktičen dom, ki zagotavlja  visoke bivanjske standarde:

Na zelo iskani lokaciji v Rožni dolini, nedaleč zelenih poti Rožnika in Tivolija ter hkrati blizu  mestnega središča je v novem 3-etažnem vila bloku na voljo le 9 novih sodobnih stanovanj.

Odlikuje jih kakovostna gradnja, natančna izvedba in uporaba nadstandardnih materialov ter lastniška parkirna mesta v kletni garaži.

Stanovanja, ki imajo sodobno zasnovan odprt tloris, v pritličju bogatijo veliki in lično zasnovani atriji, stanovanja v drugih dveh nadstropjih pa terase širine 2,8 m.

K prijetnosti bivanja prispeva tudi velikih steklenih površin, ki omogoča stalno prisotnost obilice dnevne svetlobe.

Spalni deli so ločeni od bivalnih prostorov. Prostornost poudarjajo tudi višji stropovi,
arhitekturna dovršenost, kakovostni materiali, toplotno in protihrupna izolativnost in neposreden stik z naravo.

V objektu je predvideno dvigalo v stopniščnem delu, za dostop do kleti pa je predvidena po naročilu izdelana hidravlična dvižna ploščad.

Gradnja je že v teku.                                                         
Zaključek gradnja: predvidoma do  spomladi 2022.
 

Lega: stanovanja imajo južno lego - stanovanja  v višjih nadstropjih ponujajo  lepe razglede na Ljubljanski grad in Krim.

Lokacija nudi prijetne pogoje bivanja nedaleč od središča Ljubljane, enostavno in hitro povezavo do obvoznice ter  vse potrebne infrastrukture.

V  neposredni bližini so: osnovna šola, vrtec, trgovine, postaja mestnega potniškega prometa,...  kakor tudi sprehajalne in rekreativne poti Rožnika, Tivolija.

Ne zamudite te enkratne priložnosti za nakup funkcionalnega svetlega sodobnega 4-sobnega  stanovanja v neposredni bližini zelenih sprehajalno rekreativnih poti Rožnika, Tivolija in to nedaleč od mestnega središča  ter z enostavnim in hitrim dostopom do mestne obvoznice.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na 040 81 70 66 in danica@mreza.com

Vašega sporočila kdaj si želite osebno srečanje za dodatna pojasnila bomo zelo veseli.

Vljudno vabljeni!

 

kontakt
Danica Stošić
+386 (0)40 817 066 Pokliči
ali pošlji povpraševanje