Storitve

• Posredništvo in zastopanje
Več kot odlično poznavanje razmer na trgu ter dobre pogajalske sposobnosti zagotavljajo, da znamo postaviti naše stranke in njihove zahteve na prioritetno mesto. Naše svetovanje je uravnoteženo, temeljito in dobro zasnovano.


• Cenitve in Analize Trga
Nudimo strokovne in precizne cenitve vseh vrst nepremičnin, ki temeljijo na sodelovanju, strokovnosti naših cenilcev in kvaliteti informacij, ki jih procesirajo naši posredniki.


• Svetovanje in priprava projektov
Opredeljujemo smernice, kako optimalno pripraviti unikaten projekt na prodajo, da se na nepremičninskem trgu pojavi kot projekt, za katerega bi se zanimalo kar največje število potencialnih strank.


• Presales – izvedba predprodajnih aktivnosti
Za investitorje, ki želijo pridobiti realne kupce in realizirati prodajo pred začetkom gradnje, izvajamo predprodaje – presales.


• Vodenje prodaje – Celostni Prodajni Inženiring (CPI )
Za investitorje, ki si želijo celostno prodajno podporo, lahko nudimo vse storitve, ki so potrebne za uspešen zaključek projekta.


1. Vodenje in ažuriranje prodaje preko programa za vodenje novogradenj -Mastermind, ki je povezava med investitorjem, prodajno službo, izvajalcem in arhitektom.
2. Vodenje in ažuriranje prodaje preko CRM-ja za spletno stran projekta
3. Marketinške aktivnosti
4. Zbiranje, skeniranje in arhiviranje dokumentacije
5. Izvajanje ogledov s strankami
6. Priprava in organizacija podpisa prodajnih pogodb in ostale dokumentacije
7. Priprava in vodenje zapisnika za kvalitetni prevzem
8. Priprava in vodenje primopredajnega zapisnika


• Pravno Svetovanje
Nudimo pravno svetovanje in podporo pri prenosu lastništev. Za vas uredimo tudi vso ustrezno dokumentacijo ter pomagamo pri dogovorih z raznimi finančnimi ustanovami ter ostalimi partnerji, vpisi v zemljiško knjigo in zavarovanji.


Hvala za zaupanje !
Ekipa Mreže nepremičnin