KOSTANJEVI CVETOVI - Uradna prodaja

Sporočamo vam da je investitor projekta KOSTANJEVI CVETOVI v notarski pisarni sprejel splošne pogoje prodaje posameznih delov stavbe, ki jih nalaga zakon - ZVKSES. S tem se je pričela tudi uradna prodaja stanovanj.

Stanovanjsko naselje KOSTANJEVI CVETOVI je namenjeno ljudem, ki želijo visoko kulturo bivanja, kar omogočajo velike in prostorne terase, loggie in balkoni ter veliki vrtovi atrijskih stanovanj ( od 6 m2 do 324 m2 ).

Poseben pozornost je investitor namenil tud penthouse stanovanjem na vrhu vsakega objekta, ki se razprostirajo čez polovico etaže. Izbirate lahko med dopoldansko ali popoldansko lego stanovanja v smeri vzhod ali zahod. Vsa penthouse stanovanja imajo v bivalnem delu veliko steklenih površin visoke stropove ter prostorne loggie, kar daje prostoru poseben čar in povezanost z okolico.

Vsi uporabljeni materiali pri gradnji naselja in opremi stanovanj bodo višjega cenovnega razreda.

V začetku novembra bomo javnosti predstavili vzorčno stanovanje, ki bo v celoti dokončano in opremljeno s pohištvom. Če želite, da Vas obvestimo, kdaj bomo organizirali oglede, se najavite na email: ales.zeleznik@mreza.com.