Prodajate ali kupujete novogradno ali rabljeno nepremičnino (nova in rabljena stanovanja, nova in rabljena hiša, novi in rabljeni poslovni prostori, ....)

Spoštovani!
Veseli nas, da ste se odločili ponuditi vašo nepremičnino na širši trg prav preko našega podjetja. Zaradi povečanega povpraševanja, ki smo ga zaznali v zadnjih tednih želimo našim povpraševalcem olajšati pot do nepremičnin in jim želimo v najkrajšem možnem času posredovati primerno ponudbo. Zato, da se Vaša ponudba uskladi s kriteriji povpraševalcev Vas prosimo, da nas kontaktirate preko tel. št.: 041 669 086 ali preko e-maila: info@mreza.com !

Prodaja in nakup nepremičnine zahtevata strokovno in profesionalno znanje, zato vam svetujemo, da se za nakup ali prodajo nepremičnine obrnete na usposobljenega nepremičninskega posrednika, ki vam bo znal ustrezno svetovati in voditi posel od začetka prodaje ali nakupa, preko pravno-formalnega dela posla do primopredaje nepremičnine.
Za nakup ali prodajo nepremičnine predlagamo izpolnitev obrazca in poizkušali vas bomo v najkrajšem možnem času kontaktirati, lahko nas pokličete ali pa se dogovorite za sestanek v naših poslovnih prostorih.